fbpx

Konkreta tips

Börja tracka din tid, få rutiner i din arbetsvardag och helt enkelt bättre koll på ditt företagande. Själv älskar jag olika system och tricks som gör att själva jobbet löper smidigare.

Julklappar för företagaren & frilansaren

Har du en företagare eller frilansare i din närhet? Någon som en stor del av året jobbar ensam eller i ett mycket litet team? Någon som kanske inte har en stadig månadslön? Har du funderat på vad hen skulle bli glad av som julklapp? Fear not. Här får du svar. Eller tio stycken för att vara exakt. Jag har listat saker som jag själv som företagare skulle bli glad av att få.

Läs mer »

3 decembertips för företagare

Jag tror dom flesta ser mig som en organiserad företagare. Kanske för att jag har vissa tydliga rutiner och system? Inför varje månad har jag koll på vad jag behöver göra och när.

Läs mer »

Tips för dig som ska jobba i sommar

Den här veckans lördag är det redan juni och juni betyder sommar. Åtminstone på ett mentalt plan. För mig brukar sommaren innebära en tystare period med mindre jobb – och också ofta mindre klirr i kassan.

Läs mer »

När jag slutade prokrastinera

Ah, prokrastinering! Alltså att i stället för att ta tag i något viktigt göra tusen mindre viktiga grejer. Ni vet, när en ska skriva en artikel, ringa ett samtal, slutföra en arbetsuppgift, ja då är allt annat än just det jobbet tusen gånger intressantare.

Läs mer »

10 tips för dig som vill starta eget

Har du funderat på att starta eget? Du kanske velar på grund av diverse orsaker – och oj så jag förstår dig. För mig kändes det som ett jättestort steg att starta eget företag, fastän jag redan frilansat i två år vid det skedet.

Läs mer »