fbpx
Kugge 1_web-11

Workshops och föreläsningar

När du behöver kunskap och inspiration hjälper jag gärna till. Det är bland det bästa jag vet – att se hur mina erfarenheter och strategier är värdefulla också för andra. 

Ämnen jag gärna lär dig mer om är skrivande, att driva eget företag och metoder för att jobba smartare och mer fokuserat.

Men jag kan moderera samtal och facilitera workshops kring nästan vad som  helst.

Skrivworkshop

Att skriva är ofta ensamt. På en skrivkurs får du energi och inspiration från andra i din situation. Och det boostar ditt skrivande.

Jag håller regelbundet skrivkurser i egen regi. Hittar du ingen som passar dig, kan jag sätta ihop ett anpassat kurspaket.

Tips! Du kan gå min e-postkurs när som helst med start redan nästa dag.

Elle registrera dig för mitt inspirationsbrev till dig som skriver.

För företagare

Hur ska du få ihop vardagen när du är din egen chef? Jag har drivit eget företag i tio år och har hittat strukturen och strategierna som sparar mig tid – varje dag. 

Nu hjälper jag andra att hitta struktur och fokus i sitt företagande. Både genom egna kurser och på beställning.

Registrera dig för mitt nyhetsbrev till dig som är företagare.

Moderator

Anlita mig som moderator till ett samtal eller en paneldiskussion, till exempel på bokmässan. 

Känn dig trygg i att jag driver samtalet framåt och ser till att åhörarna hänger med. Oavsett om det pratas svenska, finska eller engelska.

Kontakta mig här.Vad säger mina kunder och kursdeltagare?

”Med enkla medel fick Michaela våra studerande att börja fundera över sin tidsanvändning. Efteråt kunde vi se att föreläsningen hade sått frön som ledde till en direkt utveckling av deras sätt att jobba. Michaela levererade en skräddarsydd föreläsning på ett personligt och humoristiskt sätt. Jag anlitar henne gärna igen.”
”Kugges kurs om effektiv tidsanvändning var en ögonöppnare för mig. När jag började se över min tidsanvändning insåg jag att jag kunde jobba måndag till torsdag och hålla fredagen ledig för annat, vilket var en stor vinst för mig! Jag kan varmt rekommendera Kugge som föreläsare. Förutom att hon gav smarta tips var hon också varm, personlig och väldigt trevlig!”
”Michaela bjöd på en intressant och inspirerande föreläsning, hon är lätt att lyssna på och fick publiken med sig. Hon berättade om vardagen som företagare och beskrev både positiva och negativa sidor på ett ärligt sätt. Vi är mycket nöjda med föreläsningen och har även fått bra feedback från deltagarna.”