fbpx

Bästa responsen

Senast när jag träffade min redaktör Amanda frågade hon när någon ”ny” senast läst manuset. Själv är jag ju blind som bara den för texten efter fyra år och nu har Amanda också läst så många gånger att ett nytt perspektiv behövdes.

Jag har använt mig av många testläsare, men ingen ny på länge. Så jag frågade en kompis som läser mycket, men inte hade läst Vad heter ångest på spanska? i nån av vändorna än, om hon skulle vilja läsa manuset. Hon sa jag och skickade just responsen.

Och det var så himla bra respons. Jättejättebra. Kolla nu:

Jag läste den på flyget! Det var så bra underhållning! Kan inte fatta att du skrivit den (inget illa mot dig men den känns så proffsig!). Gillade storyn och personerna och tyckte om miljöbeskrivningarna. Jag undrar inte alls om den blir en succé! Jag tycker redan det att jag sträckläste den på flyget säger allt.

Jag fick läsa det här flera gånger för att förstå. Hade jag inte suttit i mitt favoritvardagsrum (Tenho) hade jag hoppat upp ur soffan och tjutit av glädje. Jag får göra det här på bloggen i stället. IIihh!!! Kan inte vänta att alla ska få läsa den kommande succén! (Nej, jag förväntar mig inte att alla ska älska, men det känns mycket bättre nu.)

Till sist skrev kompisen ännu ”nu vill jag läsa mer av dig. Vilken tur då att jag är igång och ivrig över Nationen. Åh, inget peppar lika bra som bra respons av folk en litar på. Glad fredag kära bloggläsare! 

Imorse gjorde jag en intervju på Microsoft och blev glad när jag märkte att mitt läppstift matchade de fina sofforna, hehe!

Imorse gjorde jag en intervju på Microsoft och blev glad när jag märkte att mitt läppstift matchade de fina sofforna, hehe!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »