fbpx

Throwback till Galápagosöarna

I dag påminde Facebook mig om att det är exakt åtta år sedan jag var på Galápagosöarna i Ecuador. Jag var sju nätter på en (lite skruttig) båt och vi åkte runt öarna och såg massvis med otroligt häftig natur och så klart tama djur som inte var det minsta rädda för människor.

Därför tänkte jag att en bildbomb från den resan skulle sitta fint just den här lördagen. Bara att se på bilderna får mig att vilja åka tillbaka typ direkt. Jag jämför faktiskt alltid priser med ”för den summan skulle jag ha åkt till Galápagos”. Men det är jättedyrt – men också väldigt värt det. Och jag gissar att det är snäppet dyrare nu än 2009 …

Alltså ååååh! Visst är det vackert? Av alla mina resor/upplevelser är det har otvivelaktigt den bästa. Allt var perfekt, precis allt. Till och med vår lite skruttiga båt. Om du nångång funderar på att åka till Galápagos – bara gör det. Du kommer inte att ångra det!

Vilket är ditt allra finaste resmål? Vart skulle du åka tillbaka nu genast om du fick chansen?

0

6 svar

    1. Ja du måste! Var SÅ nära att åka dit när jag senast var i Ecuador, men skulle helst vilja åka tillsammans med nån annan. 🙂

    1. De blåa fåglarna heter blue footed boobies och är jättegulliga. De har superstirrig blick, så de ser alla helt höga ut, haha! Och ja flamingos är sååå fina. Vi såg dem nästsista dagen av vår båttur och jag blev så lycklig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »