fbpx
Kugge 1_web-6

Ett uppslagsverk av företagartips

Jag har drivit eget företag sedan januari 2015 och frilansat sedan hösten 2012. Jag brinner för att jobba smartare och skapa ett hållbart arbetsliv med mer tid för kreativitet, roligheter och vila. 

Med andra ord vill jag att min vardag ska bestå av mycket mer än jobb från morgon till kväll. Jag älskar mitt jobb, men jag älskar också min frihet och lediga tid.

På den här sidan hittar du inlägg som handlar om frilansliv, företagande och om hur jag väljer att kombinera författarskapet med att driva företag.

Mina bästa företagartips

Struktur i företaget

Här hittar du alla mina års- och halvårsrapporter för mitt företag – och inspiration för att göra liknande själv. Jag ger också tips om hur du kan tänka kring målsättningar. Och hur du ska sluta prokrastinera!

Lärdomar och insikter

Efter flera år som företagare har jag lärt mig en massa – och också gjort ett och annat misstag.

En företagares ekonomi

Hur mycket tjänar en företagare? Vilka utgifter är nödvändiga? Hur ska man tänka för att tjäna tillräckligt men ändå inte jobba ihjäl sig? Här delar jag med mig av mina tankar kring min ekonomi som företagare.

I huvudet på en företagare

Ensamföretagarens vardag kan vara just det – ensam. På senare år har jag börjat samarbeta med andra och hittat också nya nivåer i mitt företagande. I den här kategorin kan du läsa mina ärliga tankar och funderingar kring att driva eget.

Konkreta tips

Börja tracka din tid, få rutiner i din arbetsvardag och helt enkelt bättre koll på ditt företagande. Själv älskar jag olika system och tricks som gör att själva jobbet löper smidigare.