fbpx

Lärdomar och insikter

Efter flera år som företagare har jag lärt mig en massa – och också gjort ett och annat misstag.

Fem misstag vi gjort med Let me create

Att misslyckas eller begå ett misstag är ett tecken på att man försökt. Och gör man något för första gången kan det gott och väl hända att det inte blir helt rätt från start. Eller vad säger jag. Det mest sannolika är väl att man gör nåt fel på vägen.

Läs mer »

Kan jag vara någons mentor?

Bli mentor 2018–2019! Så löd ett ett mejl som skickades ut till alumner vid Helsingfors universitet för några veckor sedan. Jag läste på om hur mentoreringen fungerar och tyckte det lät intressant.

Läs mer »

Att föreläsa och tro på sig själv

Jag har ett osunt bra självförtroende – för det mesta. En sak jag har extra bra självförtroende i är i min yrkesroll. Jag har varit min egen chef i över fem år och i tre år har jag drivit mitt eget företag.

Läs mer »

Jante och jag

Under min frågestund i november fick jag följande fråga av Nyfiken: Har du drabbats av jantelagen? Hur hanterar du det i så fall? Jag inser att jag glömde att svara på – förlåt!

Läs mer »