fbpx

Next up: kompishelg i Köpenhamn

För sexton år sedan lärde jag känna ett gäng fantastiska tjejer när jag började i gymnasiet. Sen dess har vi hängt ihop. Ibland mer, ibland mindre. Men i tio år har vi haft en tradition som går ut på att vi samlas 4–6 gånger per år för att laga sushi själva. Nu ska vi fira våra tio sushiår tillsammans genom att åka till Köpenhamn där en av oss sex bor.

Jag har knappt hunnit reflektera över att vi ska åka i dag och har just slängt ner lite grejer i ryggsäcken och hoppas att jag inte glömt nåt väsentligt. Förresten: varje gång jag packar så googlar “kom ihåg att packa” och kollar att jag har med allt. Nån annan som gör så? Jag har också packat med kameran som stått mer eller mindre orörd rätt länge. Jag hoppas därför det blir en hel drös bilder så att vi kan minnas tillbaka till den här helgen sen när vi är gamla och skruttiga. Jag känner också att jag behöver lite övning så jag hoppas jag har tålmodiga kompisar, hehe.

Det här glada gänget ser jag fram emot att resa med!

Det här glada gänget ser jag fram emot att resa med!

Helgens planer är rätt avslappnade, mest blir det mat och häng och så klart hemlagad sushi! Vi har hyrt en villa via Airbnb och jag ser så mycket fram emot att bara pladdra bort en hel helg. Dessutom är det rätt sällan vi hinner hänga alla sex. Vissa har bott utomlands i perioder och så har några barn och ni vet. Livet är helt enkelt fullt av allt möjligt annat. Därför ska det här bli extra kul!

Har du varit på kompisresa? Hur har det funkat? Själv har jag inte rest med vänner på jättelänge. Så klart har jag åkt och hälsat på kompisar runtom i världen, men inte på det här sättet, så jag är otroligt taggad! Hoppas du får en riktigt rolig och avslappnande helg!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

skriva

Vi har en litterär agent

Redan ifjol sa Anne att vi ska testa på att skicka deckaren till en litterär agent innan vi skickar till förlag. För ett par år sen hade jag kontakt med en svensk agent för min chicklit (den som

Läs mer »
drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »