fbpx

Ingen succéhistoria

Ibland går det bra, ibland går det mindre bra. Den gångna helgen kan klassas in i kategorin mindre bra. Väldigt dålig försäljning på julmarknaden, efter tre dagar och hyra för bordet gjorde jag en vinst på ca 100 euro. Med tanke på all tid jag lagt ner är det ju riktigt katastrofalt, men så är det ju bara ibland. Och i något skede var jag rädd för att jag skulle stanna på minus, så bättre 100 plus än 100 minus.

Glad försäljare trots mindre bra åtgång. Jennifer kom och hälsade på och passade samtidigt på att fota mig, tack!

Glad försäljare trots mindre bra åtgång. Jennifer kom och hälsade på och passade samtidigt på att fota mig, tack!

Men helgen piggades upp av fest med mina studiekompisar på lördag kväll. Finns ju nog få saker i livet som är så roligt som att hänga med sina kompisar. Speciellt mina underbara och galna vänner som alltid är med på fest och mycket kärlek.

Frida, Jano och jag. Och Poppes julbollar aka den snyggaste juloutfiten en kan ha!

Frida, Jano och jag. Och Poppes julbollar aka den snyggaste juloutfiten en kan ha!

Nu känner jag mig som en urvriden trasa och får försöka ånga på med det sista jag behöver fixa innan resan. Jag åker om två (!!) veckor. Kan knappt förstå det. Till Argentina alltså, om nån mot förmodan skulle ha missat den lilla detaljen.

Själv har jag ingen julstress – för jag har inte ens hunnit tänka på julen, haha. Blir minimalt med julklappar, däremot mycket ledig och lugn tid och förhoppningsvis många böcker.

Nu blev det lite spretigt här så jag rekommenderar Annes saga om en liten liten rektor. Jag skrattade så tårarna sprutade när hon läste den förra LittSkap-helgen. Väldigt imponerad av den kvinnans fantasi. Och nu får också du ta del av den!

Glad måndag! Vad ska du göra den här veckan?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

skriva

Vi har en litterär agent

Redan ifjol sa Anne att vi ska testa på att skicka deckaren till en litterär agent innan vi skickar till förlag. För ett par år sen hade jag kontakt med en svensk agent för min chicklit (den som

Läs mer »
drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »