fbpx

På julmarknad i helgen

Femtonde december. FEMTONDE! Det betyder att jag från och med i morgon kommer att finnas på Kabelfabrikens julmarknad tillsammans med mina örhängen. Verkstaden har varit i gång så gott som varje kväll för att se till att jag har tillräckligt många par att sälja. Det är ändå omöjligt att veta hur många par jag säljer. Kan vara 5 eller så kan det vara 150. Högst antagligen något där mittemellan. 

Så här såg det ut på fjolårets julmarknad, då på Teurastamo.

Så här såg det ut på fjolårets julmarknad, då på Teurastamo.

Mitt bland allt annat jobbkaos ska jag alltså bli örhängsförsäljare för tre dagar. På fredag kväll får mamma tura mig när jag ska åka till Pargas för att spela handboll, men resten av tiden finns jag på Kabelfabriken och du får jättegärna komma och säga hej!

Alltså: fredag klockan 12–20, lördag & söndag klockan 10–18. Ses vi där? Jag lovar choklad till alla som kommer och ger mig en kram!

P.S. Borde jag nu skriva att inlägget är ett samarbete med mig själv? Tycker det är så luddigt. Help me!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »