fbpx

Hej från Wien

Wien är än så länge fantastiskt. Känner mig ändå rätt medelålders när jag tycker det är skönt att vara på hotellrummet före klockan nio på kvällen, men efter en lång dag känns det som bästa alternativet. Vi har ändå hunnit och orkat med mer än jag tänkte mig.

image

image

Vi bor bredvid Schönbrunn-slottet och gick idag omkring i slottsparken som var enorm och otroligt vacker. Jag åt också världens godaste efterrätt, en chokladstrut fylld med hallonmousse och sockerkaksbotten (ja, lite udda). Portionen var gigantisk, fastän vi delade med Jon.

image

Imorgon blir det mer sightseeing och förhoppningsvis en löprunda i slottsparken. Har också hunnit mejlas med lektören och fått info om när ungefär jag kan vänta mig hennes kommentarer. Spännande!

image

Här är allt stort – jag dricker en vitvinsspritzer. Ur ett stop. Wien, jag gillar dig!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »