fbpx

Vad som händer på semestern

Jag såg verkligen fram emot att vara ledig och att få släppa manuset och allt skrivande för några dagar, men nu är jag ren sugen på att få skriva igen! Efter två dagar!
Kanske det är beviset på att jag hittat min grej. Fastän det ibland känns hopplöst och som det dummaste jag nånsin fått för mig är skrivandet ändå det bästa jag vet. Jag ser till och med fram emot att få jobba med manuset igen. (Fråga mig igen om nån vecka så ser vi vad jag tycker om saken.)

Den här veckan blir det däremot inte så mycket skriv, men mycket skriv- och läsrelaterat. På torsdag ska jag nämligen åka till Göteborg för att delta i bokmässan för första gången, ska skriva mer om det imorgon! Ska dessutom läsa alla texter inför min andra skrivarkurs som har träff måndag och tisdag nästa vecka.

Har jag sagt att jag gillar mitt liv just nu?

image

Borde kanske döpa om bloggen till selfiebloggen, lite överdos av halvbra selfies här på sistone.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »