fbpx

Flygplatsbloggen

Efter fyra timmar sömn sitter jag nu för tredje gången under en månad på Helsingfors Vanda flygplats för att åka till Wien. Klassträffen igår var jätterolig, måste verkligen säga att vi hade ett bra gäng. Så roligt att se många jag inte sett på en evighet. Kvällen slutade på en karaokebar och stämningen var på topp!
Nu blir det då tre dagar semester i Wien. Den enda elektroniken jag tagit med mig är min Kindle och min telefon. Tänker inte tänka en enda gång på mitt manus eller på jobb utan bara njuta och ta det lugnt. Om du har bra Wientips på lager får du gärna säga! Ha en skön helg!

image

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »