fbpx

Bonusmöhippa

En av mina bästa vänner och studiekompisar Pupi ska gifta sig om tre veckor. Hennes möhippa (eller polttare som vi finlandssvenskar i södra Finland kallar det) ordnades när jag var i Stockholm för Författarkliniken. Var jättetråkigt att missa möhippan, men vad gör jag inte för konsten?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oberoende så bestämde jag mig för att ordna en bonusmöhippa, problemet var vad det extra programmet skulle vara. Efter mycket funderingar bestämde jag mig för en raw cake workshop. Tydligen något som inte faller alla i smaken, haha. Men Pupi var i alla fall glad och nöjd (eller så fejkade hon jättebra och hade en hemsk dag).

Vi var 6 personer på workshopen och gjorde sammanlagt 3 kakor, så att vi var 2 som hade ansvaret för en kaka. Pupi och jag skulle göra en basilikachokladkaka. Det kan låta konstigt, men den där basilikakrämen var otroligt god. Tyvärr har jag inte ännu fått recepten som utlovades per mejl, men säg hepp om du vill ha receptet när jag väl fått det.

Det var jätteroligt att få laga tillsammans med Pupi och kul att bara hänga en tisdag. Mer sånt! Fast Pupis reaktion när jag ringde på hos henne på tisdag eftermiddag och meddelade att det var dags för dag två av polttarna var: ”Men det är ju tisdag? Inte kan man väl ha polttare på en tisdag?” Tydligen kan man!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »