fbpx

Christin Ljungqvists bokutlottning

Ni kanske inte vet det här men jag brukar vara rätt bra på att vinna i diverse tävlingar. Och då diskuterar vi inte något som har med talang att göra, endast tur. För några år sedan vann jag till exempel två 3-dagarsbiljetter till Flow festival. Annat som jag har vunnit är tågresor och böcker. Nu tänkte jag vinna en bok igen!
atn1024_fagelbarnFörfattaren Christin Ljungqvist lottar nämligen ut sin bok Fågelbarn och den vill jag så klart ha. Har följt med Christins blogg ett tag och gillar hennes skarpa men personliga skrivtips. Däremot har jag inte läst något av henne, vilket jag tycker skulle få ändras.

Kolla dessutom så snyggt omslag! Bilden har jag lånat från Gilla böckers hemsida.

Har ni nånsin vunnit nån tävling? Om ja, så vad?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »