fbpx

Sommarskriv med Kugge – en 9 veckors kurs

Fanfarer och konfetti, mitt nya kurskoncept Sommarskriv med Kugge, är här! I all korthet handlar det om att skriva tillsammans. Mycket enkelt och kanske därför så genialt.

Idén föddes efter att kursdeltagarna i min kurs Kickstarta ditt skrivande uttryckte en önskan om att få fortsätta skriva med mig (och varandra!). Men egentligen har idén funnits inuti mig ganska länge och fått marineras i bakhuvudet.

För hur ofta är det inte så att man vill skriva, men så börjar man göra tusen andra saker? Lite som träning. Om inte träningen är inplanerad (och helst överenskommen med någon annan) är det så lätt att det inte blir av.

Så lätt att bortprioritera.

Därför vill jag bli din skriv-PT i sommar!

Sommarskriv med Kugge är en nio veckors gemensam skrivresa med två träffar varje vecka.

Det främsta målet är att deltagarna ska ta tid för sitt skrivande. Träffarna är 90 minuter och det blir en in- och utcheckning varje gång och så 1–2 skrivövningar som jag håller i. Resten av tiden skriver vi på varsitt håll. De som vill kan också diskutera sina texter/skrivandet i breakout rooms under sessionerna.

Du kan vara mitt i ett romanprojekt eller så dyker du upp bara för att skriva på korta texter, blogginlägg eller något du inte ännu vet vad det ska bli.

Det är det fina med det här konceptet – det passar verkligen för alla som vill ta skrivtid.

7.png

8.png

9.png

Totalt har vi 18 träffar, men jag räknar inte med att alla ska dyka upp alla träffar, utan man dyker upp när man kan och hinner. Målet är ändå att bygga ramar och skapa en kontinuerlig skrivrutin under dessa veckor.

Jag har redan fått in 6 anmälningar (hurra!) och det ska bli så kul att se hur många som nappar på det här. Alla som anmäler sig kommer så klart att få arbetsboken Kickstarta ditt skrivande som jag släpper om en månad (hjälp!) – både som e-bok och print!

Förra veckan bestämde jag mig nämligen för att trycka upp en del av arbetsboken – så den som vill får fylla i arbetsbladen för hand, ska berätta mer om allt det snart. Just nu går hjärnan i spinn av alla tankar och deadlines som väntar runt hörnet. Men herrejävlar vad kul det ändå är med alla dessa knäppa projekt jag företar mig.

Så, vad säger du? Ska vi skriva tillsammans i sommar?! 😍

Läs mer om Sommarskriv med Kugge & anmäl dig här!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »