fbpx

Kuggelive x 2

grundkurs i studieliv.jpg

Okej, det kan vara den mest egocentriska inläggsrubriken på ett tag, men det är just vad detta inlägg ska handla om! Den här veckan finns det nämligen dubbelchans till Kuggelive!

I morgon, tisdag, klockan 14.30 kommer Märta Westerlund (som läst in ljudboksversionen av Nationen) och jag att prata tillsammans på Förlagets Instagramkonto om hur ljudboken blev till, men så klart också om studieminnen och annat viktigt som relaterar till boken.

Vi blir jätteglada om du vill ta kaffepaus med oss just då – kanske för att ställa nån fråga eller bara säga hej? Vårt snack kommer givetvis att ligga kvar efteråt (i ett dygn tror jag) om du inte kan vara med live!

I övermorgon, onsdag, klockan 16.30 kommer jag att finnas på Gros tillsammans med Linnea. Vi ska också prata om Nationen, men den här gången på en helt riktig scen framför (förhoppningsvis) helt riktiga människor!

Jag blir överlycklig om det dyker upp nån som vill prata om boken, kanske köpa ett signerat exemplar eller bara ställa frågor om skrivande och författarskap. Som jag skrev igår så är det här mitt första fysiska författaruppträdande för Nationen så det skulle vara extra roligt att se just dig i publiken på Gros på onsdag. Det kommer givetvis att finnas både halarmärken och kondomer för den som vill haffa åt sig.

Hoppas vi ses ute i cyberrymden eller i Vasa!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »