fbpx

En höstpromenad med kameran

lammassaari-3.jpg

Jag kan inte påstå att jag är på topp just nu (så trött på coronan och vad den gör med mitt psyke), men igår var i alla fall en mycket fin dag. Markus och jag ville gå på promenad och funderade en stund på vart. Efter en stunds funderingar styrde vi bilen mot Arabia och promenerade till Fårholmen.

Jag hade faktiskt aldrig tidigare varit där (!) men blev mycket förtjust och det var så milt och varmt septemberväder att det var en sann glädje att gå ett varv där och stegräknaren i min klocka jublade också.

För en gångs skull tog jag dessutom kameran med mig. Jag älskar att fota men av nån anledning glömmer jag lite bort kameran? Eller jag orkar inte alltid ha den med mig. Eller så har jag den med mig, knäpper en massa bilder som jag sen aldrig gör något med. Varför? Kanske nån kan förklara varför jag håller på så här?

Men för allas vår glädje: inte igår! Nu blir det nämligen bildbomb!

lammassaari-2.jpg

Markus 39.jpg

lammassaari-9.jpg

lammassaari.jpg

lammassaari-7.jpg

lammassaari-6.jpg

lammassaari-4.jpg

lammassaari-5.jpg

Markus 39-6.jpg

kugge lammassaari-2.jpg

Hoppas du gillade bildbomben? Vilken bild är din favorit? Och klicka gärna på hjärtat om du tycker att jag borde ha kameran med mig oftare – och också visa bilderna här på bloggen, hehe.

0

6 svar

    1. Tack Amanda! Jaa, och det otroliga är att detta är drygt 5 km från Helsingfors centrum?! Älskar att naturen är så närvarande i den här staden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »