fbpx

Nationen finns nu som ljudbok!

Ljudböcker. Den upptagna människans bästa vän. Något att lyssna på under morgonpromenaden, när man diskar, städar eller bara vill slappa i soffan med en god bok utan att behöva hålla i själva boken.

Och nu finns Nationen äntligen som ljudbok! Inläst av Märta Westerlund som till vardags jobbar på Radio X3M (där jag också jobbat i tidernas begynnelse). 6 timmar och 38 minuter sitsar, fester, studieångest, kärleksbekymmer och svettiga handbollsmatcher på klingande finlandssvenska. Ah!

nationenljudbok-3.jpg

Det känns så spännande och roligt att ljudboken nu finns och att Nationen förhoppningsvis hittar många nya läsare och målgrupper. Så om du känner nån som studerar, kanske funderar på att börja studera eller själv har studerat någon gång – tipsa om boken! Ja, eller dig själv behöver du väl kanske inte tipsa, men passa på att favoritmarkera boken i din ljudboksapp!

I går märkte jag att den fysiska också finns på specialerbjudande i Akademiska bokhandeln i Helsingfors till slutet av veckan. Och vill du ha ett signerat exemplar är det bara att höra av sig till mig per mejl. En riktig bok är ändå najs.

nationenljudbok.jpg

nationenljudbok-2.jpg

Kunde inte tänka mig nån bättre födelsedagspresent än att Nationen nu går att lyssna på som ljudbok! Du (och alla andra) är hjärtligt välkomna på denna öppna bokfest, korka skumpan och sätt dig extra bekvämt i stolen! Nu börjar kalaset! 🥳

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »