fbpx

Födelsedagsveckan är här!

I dag är jag 33 år för sista dagen, i morgon fyller jag nämligen 34! Jag undrar om jag har nån 34-års kris på gång eller är det bara den allmänna rastlösheten jag brukar känna den här tiden på året kombinerat med coronaoro? Men nu ska vi inte tänka på tråkigheter, utan roligheter!

I dag på eftermiddagen har jag checkat in på hotell tillsammans med Jennifer. Egentligen var det meningen att jag skulle checka in här med Markus men han är i Norge så Jennifer fick hoppa in i stället. På rummet väntade ändå en överraskning av just han i Norge – nämligen en flaska skumpa! Han vet nog vad jag blir glad av. <3

Utsikt från takbaren på hotellet. Här blev det ingen drink, men desto finare utsikt!

Utsikt från takbaren på hotellet. Här blev det ingen drink, men desto finare utsikt!

Så vi har druckit bubbel, babblat, handlat nagellack och en ny mascara till mig, ätit tacos och druckit en god drink med jordgubb och rabarber på den underbara megaterrassen på Senatstorget. Hoppas hoppas hoppas de ska ha den nästa år också?!

Sedan handlade vi lite kvällsmat på Stockmann och har bubbel kvar att dricka. Planen är att hänga på rummet, kanske kolla en film och planera för hur vi ska erövra världen tillsammans. Eventuellt ta ett bad. Ni hör. Det är tuffa tider nu!

I morgon väntar mycket roligt utöver att det då är min födelsedag. Bland annat en kul nyhet (!) och på kvällen ska jag äta middag med mamma och pappa. Innan det ska jag också dricka en födelsedagsdrink med Frida och hunden Abbe. Mys! På torsdag är det sedan dags för årets sista Skrivsommar-pass och på fredag startar jag bilmotorn klockan 5.30 för att köra till Åbo. Några timmar senare landar jag på Åland i sällskap av ja … ni gissar kanske det. Jennifer så klart!

processed_IMG_20200825_143148-01.jpeg

processed_IMG_20200825_142741-01.jpeg

Så kul att bo på hotell och så kul att åka bort för några dagar. Känns ju nästan som normalt liv och det är väl precis det man är värd under sin födelsedagsvecka? Och som grädde på moset: jag har skrivit på kontrakt för ett eget litet kontorsutrymme! Eller ett eget rum i ett större komplex. Om en vecka får jag nyckeln och är mycket taggad. Men mer om det i ett annat inlägg.

Nu är kommentarsfältet öppet för födelsedagsgratulationer och snälla ord!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »