fbpx

Midsommar och Radio Vega

Hallå där från en lägenhet med stadig temperatur på 25 grader, dag och natt. Lyckligtvis har jag bara varit en natt i Helsingfors nu och ska i kväll åka vidare till mitt lande tillsammans med Jennifer för sommarkonferens/fest. Vi ska tillsammans titta på det gångna halvåret i våra företag och blicka framåt mot hösten. Men nu ska vi blicka bakåt på sånt som hänt sedan jag senast skrev av mig här på bloggen.

Midsommaren kom och gick. Vi firade i Tavastehus på Markus lande i strålande väder. Dagarna bestod av god mat, rosévin, en massa rundor av brädspelet Carcassonne, häng med vänner och en total bortkoppling från allt. Gud vad det behövdes!

Midsommarrosen, midsommarkvinnan och midsommartårtan!

Midsommarrosen, midsommarkvinnan och midsommartårtan!

Post-fest. <3

Post-fest. <3

Jag kopplade bort hjärnan pass mycket att jag glömde berätta att jag gästade Radio Vega i lördags och pratade om boktips inför sommaren tillsammans med Eva Kela. Men fear not, du kan höra snacket på Arenan (Obs! tyvärr bara i Finland). Men du som har läst mitt inlägg med boktips för sommaren har ju redan koll!

I övrigt har den senaste 1,5 veckan bestått av intensivt jobb och varma dagar. Nu jobbar jag undan en massa artiklar för Y-Studio och en kund till så att jag kan vara helt ledig i några veckor i juli. Det ska faktiskt bli riktigt riktigt skönt! Liksom ledigt, vad är det?? Vad gör man? Va?

 

Vår midsommarmat fick 10+!

Vår midsommarmat fick 10+!

 

Har ju också ett manus som jag ska redigera, men det är lite på hjärnpaus nu i och med att det är så mycket jobb just nu. Men det är helt okej, jag har inget emot att redigera lite under semestern. Känns snarare lyxigt. Kanske jag kan jobba några timmar med manuset på förmiddagen och vara ledig resten av dagen? Låter som en rätt så perfekt plan i mina öron!

Nu tänker jag hoppa på min älskade elcykel och trampa till simstadion. Helsingfors bästa plats om ni frågar mig!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »