fbpx

Vad en blivande 33-åring önskar sig

FOto: Amy Shamblen

FOto: Amy Shamblen

Om femton dagar fyller jag 33 år (tänkte först skriva fyllar jag, hehe). Tycker det är en snygg siffra, men för varje år som går verkar födelsedagen spela mindre roll. Det är så klart kul att fylla år men de senaste åren har jag inte önskat mig så mycket – för det mesta vill jag ju inte ha så mycket prylar och sånt, men i år har jag faktiskt en del grejer jag inte skulle tacka nej till att få. Nu förstår jag att ni spricker av nyfikenhet att veta vad exakt jag önskar mig, så här kommer en lista!

En ny yogamatta som skulle vara bredare än standard. Jag känner ofta att mina händer och fötter liksom spiller över mattan och jag skulle gärna ha en lite bredare (och bättre) matta. Mandukas mattor lär vara bra, men har nog faktiskt inte så bra koll.

Ett yogablock skulle vara praktiskt i vissa situationer.

Ett yogakort till Roots eller Oh my goodness. Jag yogar ju mest hemma och på kontoret, men det skulle vara kul att ibland kunna gå till en yogastudio!

Tvätt av mina balkongglas. Jag hatar att tvätta fönster + att jag är sjukt dålig på det (eller så är det en lögn jag berättar för mig själv och alla andra för att slippa tvätta fönster), så mina balkongglas är så otroligt smutsiga och i behov av en omgång fönsterputs.

Foto: Chris Lee

Foto: Chris Lee

En ny krukväxt. Jag är rätt så förvånad över att min enda (!) krukväxt (utöver en kaktus) överlevt och skulle gärna vilja ha en ny. Någon som är fin och lättskött.

Ett nytt läppstift. Känner att det skulle vara dags att ha ett nytt läppstift i repertoaren. Varför inte en lady danger? (Och visst är namn på läppstift helt fantastiska?!)

En spasemester till Estland. Jag älskar spasemester i Estland och googlade runt förra veckan och hittade ett superbra paketerbjudande på Aqva spa i Rakvere.

Presentkort till Escape room. Som jag skrev tidigare i veckan så hör Escape room till något av det roligaste jag vet och jag kunde spela hur ofta som helst!

Det var mina önskemål! I ärlighetens namn bryr jag mig inte om jag får en enda av dessa grejer, men skulle så klart bli glad för allt. Vad brukar du önska dig till födelsedag? Eller brukar du ens fira? För mig är min födelsedag ofta ett bra svepskäl att ordna fest och fest blir det också i år, ska bli så kul! Att få kalasa med ett gäng vänner är hundra gånger viktigare än födelsedagen och presenterna. <3

1

2 svar

  1. Jösses så ung du är!! Brukar inte heller önska mig så mycket och är ingen stor fantast av presenter, brukar önska mig massa böcker, saker som pajjat, typ en sockerkaksform har jag önskat mig många år nu utan att få, väckarklocka, dörrmatta, ja mycket sånt som jag borde köpa men inte orkar… Din önskelista såg ju väldigt bra och varierad ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »