fbpx

Häng med på yoga- och skrivretreat i januari!

Ni som hängt här på bloggen ett längre tag vet säkert att jag länge har drömt om att ordna egen skrivarkurs/skrivarhelg. Jag älskar att organisera och har tänkt att våra två stora hus på lande skulle vara perfekta för att ordna skrivarhelger och annat kul.

För nåt år sedan planerade vi faktiskt en helg riktad till bloggare tillsammans med SEO-gurun Jennifer (du har väl inte missat hennes SEO-guider?), men så blev den aldrig av på grund av diverse skäl. Men nuuu ska jag göra nåt annat. Lite samma, lite annat. Och herrejestas vad jag är taggad.

I januari ska jag nämligen ordna en yoga- och skrivretreat tillsammans med min yogalärarkompis Laura! Och du är bjuden! Och din kompis! Alla är bjudna!

Okej, nu ska jag lugna ner mig med utropstecknen. Kanske.

DSC_7706.jpg

DSC_7671.jpg

De senaste veckorna har vi planerat och funderat och fixat på webbsidan och i dag lanserade vi eventen på Facebook. Jag är så glad och stolt. Tänk att vi ska ordna en retreat? Hur kul?! Det kommer att bli en mysig helg utan några som helst krav och helt på deltagarnas villkor. Allt program är frivilligt – vi vill verkligen att det här ska bli en helg som bjuder på återhämtning och ny kreativ energi.

Jag leder skrivövningar och Laura yogapass men det kommer att finnas massvis med tid för att göra just det som man själv vill göra. Kanske är det att skriva på ett eget projekt? Eller ta en promenad i skogen? Eller bara ta en tupplur? Utöver yoga- och skrivprogram kommer vi så klart att bjuda på sinnessjukt god och hemgjord mat, bastubad och långa samtal vid brasan. Och ett eller två glas rödvin för den som vill. Nu hoppas jag att vädergudarna är på vår sida och bjuder på vackert vintriga landskap!

Jag hoppas på mycket snö och sol i januari!

Jag hoppas på mycket snö och sol i januari!

Idén för en retreat föddes redan i somras, men så förra månaden sa Laura plötsligt att nu gör vi det bara och så bestämde vi datum och satte i gång. I planeringen har vi hela tiden utgått ifrån vad vi själva skulle uppskatta under en sådan här helg. Skulle jag inte jag inte ordna retreaten skulle jag själv absolut vilja delta.

Jag svarar gärna på frågor och berättar mer om programmet och vad vi ska göra om det är nåt du undrar över – men det viktigaste står på webbsidan. Jag hoppas verkligen att vi får så många anmälningar att retreaten förverkligas och att min långvariga dröm äntligen blir sann! Och om det här blir en succé ska vi naturligtvis ordna fler retreathelger!

Vad säger du? Känner du dig lockad? Ses vi i januari?!

P.S. Du kan också klicka på hjärtat om du tycker att det här låter som en bra idé! (Obs! Hjärtat syns om du är inne i själva inlägget, tyvärr inte när man scrollar på bloggen.)

0

2 svar

  1. Wow så kul! Roligt att ni satsar och vågar! Hoppas ni får många anmälda! Okej, nu är det jag som ska tagga ner med utropstecknena lite, men det lät bara som en sån toppenidén.

    1. Tack Maggie! Det har redan börjat droppa in anmälningar, vilket gör mig SÅ glad! Är mest glad över det otroligt positiva bemötandet! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

skriva

Vi har en litterär agent

Redan ifjol sa Anne att vi ska testa på att skicka deckaren till en litterär agent innan vi skickar till förlag. För ett par år sen hade jag kontakt med en svensk agent för min chicklit (den som

Läs mer »
drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »