fbpx

Vinnaren är!

Alltså wow! Blev så glad över alla fina motiveringar för att få vinna min bok. Och för alla fina hälsningar i kommentarsfältet – det värmde verkligen och det var riktigt knepigt att välja vem av er som förtjänar boken mest. Så i stället för en bok, blir det två! Tack vare att Förlaget bjuder på ett exemplar. Jag föll för följande motiveringar:

Åh jag vill så gärna vinna din bok! Jag ska skriva min gradu i höst för att sedan bli klar ekonomie magister. Så kommer med andra ord vara nergrävd i faktaböcker och vetenskapliga artiklar. Då skulle din bok vara den perfekta pausläsningen, när jag vill låta tankarna flyga iväg till en skönlitterär värld! Tänk mystofflor, god choklad, tända ljus och en bra bok (din såklart) i höstmörkret. Ja, så tänker jag belöna mig själv!

Jag har följt dig och ditt skrivande ett tag. Därför skulle det vara intressant att läsa din bok! Jag var själv halvvägs till att bli jurist när jag började tvivla om det var verkligen rätt val, så på ett sätt skulle boken passa in i min livssituation också.

Jennifer och Sara – mejla mig på michaela.vonkugelgen@gmail.com med era adresser så postar jag bok, tygkasse med bokens omslag och en solkräm från Dermosil! För dig som inte hade lika bra tur har jag också ett specialerbjudande: om du beställer boken av mig senast den 15.9 lovar jag att bjuda på postavgiften!

bokochkarta.jpg

Allt med boken känns fortfarande rätt så overkligt. Är så otroligt glad över många fina recensioner men ändå känns det lite tomt inuti? Antar att det hör till och att det kommer att gå om. Snart ska jag slänga in mig i redigeringen av Nationen, ser verkligen fram emot att få tänka på en annan bok för omväxlingens skull.

Glad måndag på dig! Hoppas du får en fin vecka, själv har jag som sagt fullt upp med jobb och författarroligheter. Och under helgen är planen att göra absolut ingenting. Få se om jag lyckas!

0

6 svar

  1. Fick hem din bok i fredags. Omslaget är SÅ fint! Alltså det är helt annorlunda att se det på en datorskärm och i verkligheten. Började genast läsa och fick hejda mig själv efter några sidor. Jag är expert på att påbörja flera böcker samtidigt, men det blir jobbigt i längden att ha typ fem böcker igång samtidigt 😉 Ser dock fram emot att läsa hela boken, den hamnade högt upp på min att läsa-lista

    1. Åh vad kul att höra! Jag har också en massa böcker på hälft hela tiden … Hoppas du trivs på Erikas resa! 🙂

  2. Boken trillade ner igår i lådan, och precis som andra redan sagt, väldigt mycket snyggare i verkligheten, blev glatt överraskad. Lite skönt retro-snyggt, I like! Ska bli spännande att läsa 🙂

  3. Oj! Har inte märkt att jag har vunnit boken förrän nu. Har varit så upptagen med att catcha deadlines. Mejlade min adress just.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

skriva

Vi har en litterär agent

Redan ifjol sa Anne att vi ska testa på att skicka deckaren till en litterär agent innan vi skickar till förlag. För ett par år sen hade jag kontakt med en svensk agent för min chicklit (den som

Läs mer »
drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »