fbpx

Signerat första boken

Guldgusti, guldgusti! Jag undrar om nån månad nånsin i framtiden kommer att toppa guldgusti 2017? Det är så mycket roligt och spännande som händer. I dag har jag till exempel signerat min roman för första gången. Hur stort?

Den första som fick boken signerad var så klart min kompis Bianca. Hon var den första som läste och jag har flera gånger efteråt undrat över att hon inte knäckte mig totalt med sin respons. Mitt första utkast var så otroligt dåligt och ändå såg hon nåt bra i det. Tänk så fint alltså! <3

I dag bjöd Bianca på middag och vi skålade i prosecco och båda blev lite rörda. Jag har så länge tänkt på att boken ska komma, att den snart kommer, att den snart finns, så att det inte riktigt sjunkit in att den nu finns. Att jag gjorde det. Tur att jag har vänner som påminner mig om det.

När bebis och bok matchar perfekt!

När bebis och bok matchar perfekt!

Dagarna går också åt till att frenetiskt googla mig själv och boken – ja jag erkänner det helt utan skam för jag är så himla ivrig. Jag hittade bland annat detta blogginlägg och det känns så fint att min bok får hänga så många andra bra, till exempel Evas!

I dag har jag också varit helsidesmaterial (!) i Vasabladet (tack Yvonne för fotot) och i morgon lär det dyka upp en artikel i Hufvudstadsbladet. Så sjukt egentligen att det här bara ”plötsligt” händer. Att det händer mig. Allt är möjligt när en vägrar ge upp.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »