fbpx

Nu finns boken!!!

För 1668 dagar (!) sedan började jag skriva Vad heter ångest på spanska? och i dag fick jag äntligen meddelandet om att boken hade kommit från tryckeriet till Förlaget. Jag satt en stund och visste inte riktigt vad jag skulle göra av mig själv. Sedan tränade jag, duschade och rusade i väg till Förlaget.

Där möttes jag av ett stort gäng som precis hade avslutat ett möte och sedan tryckte Andrea boken i handen på mig. Jag stod där med ett fånleende medan vd:n knäppte en bild på mig. När jag gick därifrån ösregnade det men jag kunde inte ha brytt mig mindre – äntligen finns min bok!

Hela dagen har varit rätt så overklig och jag är så glad och tacksam över all kärlek jag fått på sociala medier. Kan knappt föreställa mig hur det kommer att bli på releasefesten. Jag har firat med sjukt god kantarellpasta och skumpa. Med jämna mellanrum måste jag plocka fram boken och bara känna på den. Nu finns den!

Om du vill ha boken så kan du köpa den direkt av mig och få den signerad, eller så köper du till exempel via Adlibris (finns både på svenska och finska Adlibris) eller Bokus. Det dröjer ändå några dagar innan boken finns i butikerna – samma gäller med mina egna böcker. Men jag hoppas kunna börja skicka iväg böcker under nästa vecka och då borde den också ha dykt upp i butikshyllorna!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »