fbpx

Första intervjun avklarad!

I dag har jag blivit intervjuad för första gången om boken. Det var roligt och jag kände mig inte speciellt nervös men efteråt märkte jag att jag ändå var rätt trött, så säkert var jag nervös inför. Jag hojtar till när artikeln finns, men om jag förstod det rätt på journalisten ska texten publiceras redan på måndag!

Också resten av dagen har gått i litterära tecken. Jag lunchade med Anna vars Projekt Ines precis kommit i nyutgåva. Jag rekommenderar boken varmt. Så välskriven och intressant. Vi snackade marknadsföring, uppträdanden och bokmässor med Anna. Lika kul som alltid.

Efter lunchen svängde jag snabbt hem för att sedan åka till min syster som är min sömmerska. Hon syr nämligen min releasefestklänning! Jag har köpt världens finaste tyg och det kommer att bli så bra. Är också extremt imponerad av hennes sytalang. Skulle jag behöva sy själv skulle jag antagligen dyka upp i en svart sopsäck.

Knappt två veckor till releasefesten och jag väntar så! Men mest väntar jag på boken som borde komma när som helst från tryckeriet. Vi kan väl ha en liten gissningslek. När får jag hålla i boken? Den som gissar närmast vinner en tygkasse och solkräm!

upload.jpg

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »