fbpx

Äntligen augusti – min månad!

Den första augusti och många undrar säkert vart sommaren försvann. Själv är jag ett augustibarn och har således alltid tyckt om den här sensommarmånaden. De senaste åren har augusti också ofta bjudit på det bästa sommarvädret. Varmt men sen blir det ändå mörkt om kvällarna vilket är rätt mysigt efter många och långa ljusa nätter.

I år är augusti extra mycket min månad. Förutom att jag fyller 31 i slutet av månaden släpps också min debutroman! Jag har redan några intervjuer inbokade och det är mycket roligt program annars också.

Jag får fira min roman, jag får fira att jag fyller år, Förlaget har öppet hus på Konstens natt i Helsingfors, Förlaget ordnar höstfest för författarna. Utöver det hoppas jag på att det händer smått och gott kring boken på sociala medier, jag har redan fått så många fina kommentarer. Tack! <3

Bring it on augusti, jag är redo!

Bring it on augusti, jag är redo!

Dessutom blir det mycket roligt häng med vänner. I dag ska jag till lande och träffa saknade Berlinkompisar som kommer på besök, nästa vecka ska jag åka till Stockholm för att hälsa på Lisen, vi ska ha sushikväll med hela sushigänget samlat för första gången på länge och så tänker jag mig att det blir en och annan spontan rolighet.

Som jag skrev i förra inlägget så har den här sommaren varit märklig men nu känns det äntligen att jag håller på att bli mig själv igen. Och tur det med tanke på att min månad börjar nu! Vad ser du fram emot i augusti?

0

4 svar

  1. Jag har nästan för mycket att se fram emot i augusti 😀 Jobb och studier som kör igång pö om pö, släktträff, mina föräldrars 60-års-bröllopsfest, en av mina bästa vänners 50-årskalas, medelhavsfest… Och augusti är sommar!

    1. Haha ja låter som att du har en lika hektisk augustimånad framför dig som jag! Tur att det är mycket roligheter! 🙂

  2. Jag har ännu inte gett upp hoppet om varma dagar och håller tummarna för det nu i augusti. Förstår verkligen om augusti lite extra är din månad i år. Tänk, äntligen är det dags för boken. Så roligt!

    1. Jaa, tänk! Så crazy att det äntligen händer! Hoppas också på många varma dagar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »