fbpx

Glöm inte Debutantbloggen

DEBUTANTBLOGGEN (1).jpg

Alltså jävlar, när blev det sista maj? Är det verkligen sista maj? Sjukt! Nåja kalendern påstår det och kalendern påstår också att det är vecka 22, vilket betyder att jag i dag levererat mitt tjugoandra inlägg på Debutantbloggen.

Får jag säga det själv så tycker jag att årets inlägg överlag varit otroligt intressanta. Jag och mina fina debutantbloggskolleger bjuder på många olika synvinklar på skrivandet. Jag lär mig själv också massvis.

Mina bästa inlägg hittills om ni frågar mig är:

Alla mina inlägg finns samlade här. Och på tal om det. Har du nån specifik skrivrelaterad fråga jag kunde blogga om antingen här eller på Debutantbloggen? Känner mig alltid blank i huvudet på tisdagar när det är dags att sätta sig ner och skriva veckans inlägg så tar tacksamt emot förslag!

Nu ska jag i väg på releasefest för tre reseböcker. Känner exakt en person så får väl ta på mig mingeloutfiten och vara redo att snacka i väg. Ska också göra empiriska studier inför min egen releasefest, extremt pepp på den. Jag kan redan säga så mycket att den blir i mitten av augusti i Helsingfors, men mer info följer!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »