fbpx

Katalogen i min hand

Ibland undrar jag om inte alla tröttnar på mina ständiga uppdateringar om bokprocessen. Det känns som om att jag tjatar om nåt nytt hela tiden? Men med tanke på hur många hurrarop och gillningar jag brukar få antar jag att ingen tröttnat än. Eller de som tröttnat kanske har blockat mig från sitt flöde, hehe.

I dag var igen en stor dag: jag fick hålla Förlagets höstkatalog i handen för första gången. Där finns jag med bild och allt. Tillsammans med Ulla-Lena Lundberg, Johanna Holmström och Tove Jansson! Och många fler så klart. 

Min första katalog, men garanterat inte den sista. Mäktigt, spännande och rätt så coolt får jag väl erkänna.  

Definitivt inget fejkat leende på den här bilden!

Definitivt inget fejkat leende på den här bilden!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »