fbpx

Måndagsterapin

Mitt humör har nog aldrig varit så mycket upp och ner som de senaste månaderna. Höga toppar och djupa dalar. Topparna består av allt roligt som händer med boken, vänner och familj, fester och annat skoj. Och dalarna – jag vet inte.

Vissa dagar känns bara skit skit skit och humöret är nere. I dag var en sån dag. Jag vet inte ens vad det beror på. Min borttappade ryggsäck har hittats i Åbo, hade finfint lunchbesök av Bianca och en sexveckorsbebis men ändå var humöret neråt. Jag var så klart på gott humör och glad när jag hade sällskap men sen bara ner i dalen igen.

upload.jpg

Försökte pigga upp mig med att köpa nya böcker på Akademen – har fortfarande mycket kvar på presentkorten jag fick i födelsedagsgåva så jag har en del böcker jag kan köpa. Men jag gick mest håglöst omkring, köpte till slut två. Bara för att.

Men dagen räddades av den bästa måndagsterapin: handbollsträningarna. Jag påminner mig själv (igen) om hur mycket bättre jag mår när jag tränar. Då glömmer jag allt annat och efteråt känns allt litelite bättre igen. Ny dag i morgon. Tror bestämt jag ska äta pizza till lunch. Kan ju inte bli annat än bra då!

upload.jpg

0

2 svar

  1. Bra med terapi som fungerar! Och träning är ju oftast hälsosamt :). Min måndag var också lite väl körig på jobbet, men två timmar i stallet på kvällen med gosiga hästar och en halv timmes "träning" ute i det gnistrande vädret gjorde susen. Jag tror jag ska överleva morgondagen också :). Ha en bra mycket bättre fortsättning på veckan!

    1. Ja oftast överlever en ju de flesta dagar. Tack för din uppmuntrande kommentar, den gjorde mig väldigt glad! 🙂 Ha en bra vecka du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »