fbpx

Två månader till vappen

Dagens viktigaste meddelande, denna gråa och trista tisdag i februari: det är bara två månader till vappen! Om två månader drar jag studentmössan på huvudet, blåser ut serpentiner och skålar i skumpa!

För att klargöra vad två månader innebär: det är lika långt till vappen framåt i tiden som det är till nyårsafton bakåt i tiden. Tänk på det. Snart är våren här!

#vappenkommersnart

#vappenkommersnart

0

2 svar

    1. Jaaa! Nu undrar jag hur du lyckades med den stora fonten! 😮 Väldigt imponerad! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »