fbpx

Så mycket kärlek och en bokpodd

I går kväll vandrade jag i väg till restaurangen Tenho (som jag nästan bor granne till) för att fira den nya bokpodden Hietanen & Henrikson. Efter fem avsnitt kan jag säga att jag älskar den här podden.

Det kan hända att jag är lite jävig i och med att jag känner både Hietanen och Henrikson, men det är helt enkelt två otroligt smarta kvinnor som pratar böcker på ett inkluderande sätt.

Anne och Ida blir intervjuades av producent Kia Svaatichin. Det här är ett sant dream team.

Anne och Ida blir intervjuades av producent Kia Svaatichin. Det här är ett sant dream team.

Förutom att jag fick fira den fina podden träffade jag också en massa kompisar och bekanta och bara kände hur jag överöstes av kärlek. Det var så många som gratulerade mig för min bok och var allmänt så peppande och fina. Om det är så här redan nu – hur kommer det att bli när boken faktiskt finns? När det är releasefest? Alltså jag kommer ju att falla ihop i en pöl. En pöl av kärlek.

Så tack alla ni som säger fina saker live eller här på bloggen, det betyder så otroligt mycket för mig att det finns så många där ute som följt min resa och hejar på mig. ”Jag ser så fram emot att läsa din bok”, sa Kia just innan jag gick hem från Tenho i går. Inombords svallar en liten panik, men mest ganska mycket stolthet och glädje.

Men tillbaka till Hietanen & Henrikson – har du lyssnat på podden? Om inte, gör det omedelbumbs!

Mitt i intervjun kom Carita Mannerheim, Svenska Yles nya kulturjournalist, upp på scen och tog över intervjun.

Mitt i intervjun kom Carita Mannerheim, Svenska Yles nya kulturjournalist, upp på scen och tog över intervjun.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »