fbpx

Fåfängan / hjälp mig!

På tisdag ska jag bli fotograferad för mitt författarporträtt. Av nån anledning känns det här som en väldigt stor grej. Jag hoppas ju att bilden kommer att spridas mycket i media (för att boken får synlighet) men så känns det också ganska festligt med mitt första författarporträtt. Liksom tänk nu, när det börjar bli dags för fotografier, ja då händer det på riktigt.

Det rosa läppstiftet och min blåvita tröja hade jag när Jon fotograferade mig för Debutantbloggen. Ska jag köra samma koncept igen?!

Det rosa läppstiftet och min blåvita tröja hade jag när Jon fotograferade mig för Debutantbloggen. Ska jag köra samma koncept igen?!

Nu funderar jag – vad ska jag ha på mig? Jag tror jag åtminstone ska ta min blåvita jacka/tröja som är nästan mitt signature-plagg (som jag köpt i Berlin). Men tror jag ska ha med mig några alternativ. Kanske min Marimekkoklänning eller nåt annat färggrant – vill definitivt inte vara klädd i svart.

Och nästa stora fråga: vilken färgs läppstift ska jag ha?! Har ju fått fnatt på läppstift och äger nu tre (haha, jag är en sån rookie) fina. Ett klassiskt klarrött, ett rosa och ett vinrött. Alla är ju fina men vilken är mest jag? Vad blir bäst? HJÄLP MIG!

Vinrött läppstift.

Vinrött läppstift.

Klarrött läppstift och en Frida.

Klarrött läppstift och en Frida.

I normalfall brukar jag inte bry mig så himla mycket om mitt utseende, är extremt low maintenance. Och skulle vi vilja ha ett äkta författarporträtt skulle jag ha smutsigt hår i en märklig knåka på huvudet, leggings och min Ecuador-tröja (vilket ju i och för sig skulle passa med bokens tema), men ibland vill också jag se representabel ut. 99 procent av tiden ser jag nämligen ganska rojsig ut.

Ja det här är ju sanningen.

Ja det här är ju sanningen.

0

14 svar

    1. Taaack Charlotte! <3 Ska faktiskt bli roligt, är ju inte varje dag en blir fotograferad av ett proffs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »