fbpx

Mot Åbo – del sju

För ett år sedan var jag pirrig som fan och på väg till första kurshelgen i Litterärt skapande. Nu ser jag otroligt mycket fram emot att se alla igen, att få prata om text och förhoppningsvis skriva ny text.

Den här gången blir det road trip med Ville. Normalt brukar jag åka tåg eller buss, men omväxling förnöjer. Snart hoppar jag alltså i bilen och styr mot Åbo. Shoppade just förnödenheter för helgen: choklad, Skyr, Zlatan-vatten, klementiner och nötter. Det här med föda under kurshelgerna känns nästan som ett kapitel i sig. (Hehe, ser ni vad jag gjorde där, kapitel. Okej förlåt.)

Hoppas på att alla får en lika inspirerande helg som jag. I morgon kommer förresten ett inlägg från Buenos Aires men under tiden kan du ju underhålla dig med att kolla på min första resevideo, om du inte redan sett den!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »