fbpx

Plötsligt händer det

För ett år sen satte jag punkt för ungefär den miljonte redigeringsrundan av Vad heter ångest på spanska? för att skicka in till förlag. Jag firade med blogga om tre låtar som inspirerat mig under skrivprocessen och som kanske kunde fungera som soundtrack ifall det skulle vara en film.

I kväll har jag varit på mitt första evenemang hos Förlaget. Ett mysigt seminarium om sociala medier för Förlagets författare. Jag läste inbjudan i Buenos Aires och då tror jag att det verkligen sjönk in. Jag ska debutera i år. Jag ska fan debutera i år!

Efter seminariet snackade jag lite omslagsidéer och författarporträtt tillsammans med Andrea på Förlaget och Maria. Jag tror jag behöver alla de här konkreta grejerna för att kunna greppa allt som är på gång nu.

Kan ni inte hjälpa mig lite – tipsa om favoritomslag, behöver lite inspiration! Tips på snygga författarporträtt tas också emot med glädje!

Glad debutant med ny tröja – kostade 3,50 euro på H&M:s rea. Lika mycket som min tekopp i går. Sjukt!

Glad debutant med ny tröja – kostade 3,50 euro på H&M:s rea. Lika mycket som min tekopp i går. Sjukt!

0

2 svar

    1. Tack för tipset! Förlaget fixar ju nog fotograf men funderar på vad jag ska ha på mig, hurdan min jag ska ha osv. Känns så ytligt att fundera på det här, men den där bilden kommer ju (förhoppningsvis) finnas överallt sen..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »