fbpx

Debutantbloggen

Året är redan inne på sin fjärde vecka och det betyder att jag i dag publicerat mitt fjärde inlägg på Debutantbloggen! I dag skriver jag om det där förbannade tvivlet – kan jag skriva?

Tidigare inlägg har handlat om hur skrämmande det är att det faktiskt blir en bok, fastän det så klart är sjukt roligt. Om poddar och om att ta sig tiden att skriva – om det är det en vill ägna sig åt.

Det roligaste med Debutantbloggen är att jag ju inte är ensam. I ett vips fick jag fyra nya skrivarkompisar och fastän vi bara träffats i en Facebookgrupp känns det redan som om jag lärt känna dem och det här året ska bli så roligt, så roligt.

Om en vecka kommer förresten mitt fjärde inspirationsbrev. Jag har fortfarande ingen aning om vad det ska innehålla, men pepp och inspiration i alla fall. Det har kommit några nya prenumeranter (som ska få de gamla breven så småningom, tyvärr är det inte automatiserat, utan jag får göra det manuellt för var och en). Men om du vill ha lite inspiration till din inbox tycker jag du ska prenumerera på brevet!

Nu säger jag glad onsdag och tar en titt på det där manuset jag bloggade om på Debutantbloggen i dag. Trots att det är bra är det lite grejer som behöver fixas.

Vad ska du göra i dag?

0

4 svar

    1. Tack Mikaela för din kommentar. Skrivarkompisar är alldeles fantastiska och otroligt viktiga för mig! 🙂

  1. Kul att läsa dina inlägg på debutantbloggen! Tvivlet känner man ju igen – i vad man än gör så smyger det sig på. Även tack för bra poddtips!

    Och jaaa Kugge, det är så häftigt att du ska ge ut en bok! Känns som om det är hårt arbete och en stark vilja som lönat sig 🙂 <3

    1. Ja med stark vilja kommer en långt (och sånt har jag mycket av)! Och kul att höra att du gillar mina debutantbloggsinlägg, försöker lägga ner lite extra kärlek på dem. Vill liksom sprida så mycket av det goda som möjligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »