fbpx

Från hotell till hotell

Ibland är livet lyxigare och lite roligare än andra dagar. Just nu är det så. I går checkade Steffi och jag in på Clarion i Helsingfors. När jag köpte min staycation-natt passade jag på att köpa en natt till så vi kunde njuta av hotelliv tillsammans med Steffi som är på besök. Vi badade bastu, simmade, åt supergod middag och drack en drink i skybaren. På alla sätt himla himla bra. 50 euro för en natt är verkligen ett kap!

I morse vinkade jag hejdå till Steffi som tog färjan över till Tallinn (hon kommer tillbaka nästa vecka, så får prata lite mer tyska, jej!). Själv traskade jag mot tåget till Åbo där jag landar om en dryg timme. Det är dags för årets sjätte och sista LittSkap-helg och jag är så peppad. I morgon ska vi diskutera min text och på kvällen är det dags för julfest.

Hejhej, här sitter jag och mitt nya läppstift på tåget.

Hejhej, här sitter jag och mitt nya läppstift på tåget.

Jag har lite svårt att förstå att hälften av Litterärt skapande redan gått, det var ju inte alls länge sedan jag åkte till Åbo för första gången?! Men jag är så otroligt glad över att få gå den här kursen och vara en del av vår fina grupp.

Är det nåt du undrar över kursen? Fråga gärna! Inser också nu att jag glömt bort att svara på en fråga om jantelagen, svar coming up så fort som möjligt! Som sagt, just nu rusar livet framåt och jag gör mitt bästa för att hänga med.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »