fbpx

Nu vänder det!

Vintersolstånd och årets kortaste dag. Från och med nu börjar vi gå mot ljusare – och förhoppningsvis bättre – tider. Ni var väldigt många inne på bloggen i går så jag antar att jag inte är den enda som är trött på det här året och ser fram emot nästa.

Fastän jag sov konstigt i natt och drömde dystopiska drömmar (allt i vår värld styrdes via appar och det fanns naturligtvis onda krafter som hackade in sig på apparna för att förstöra) vaknade jag med en bra känsla. Jag hade frukostdejt med min LittSkap-handledare och vi hade en bra diskussion om min antologitext och jag känner nu att jag vet vad jag behöver göra. Alltid bra.

Efter i dag är det bara tio dagar kvar av det här året. Sedan vänder vi alla blad tillsammans. Själv har jag på känn att 2017 för med sig mycket nytt, spännande och fint i mitt liv. Hoppas resten av världen också följer den principen.

Snart får vi skåla in midsommaren! Jo jo, jag lovar!

Snart får vi skåla in midsommaren! Jo jo, jag lovar!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »