fbpx

Gästar hos andra

Nu i december har jag haft äran att figurera på tre andra bloggar – två av bloggarna blev en glad överraskning för mig, den tredje hade jag dealat om på förhand.

I början av december dök jag upp i Danielas julkalender där hon lyfter fram bloggare hon tycker om. Så här fint skrev hon om mig:

”Här har vi minsann en blogg som hela tiden utvecklas och bara blir bättre och bättre, och att den skrivs av en så driven kvinna som verkligen vågar följa sina drömmar, är ju bara helt fantastiskt.”

Förra veckan skrev Anne vackra ord om mig. Om ens hälften av det hon skriver stämmer kommer mitt liv att bli en storsuccé.

”Det här är världens mest målmedvetna kvinna som kommer att gå väldigt långt. Om tio år har hon gett ut lika många böcker och har dessutom ett eget förlag, egen tidning och varför inte också egen tv-kanal.”

Skärmdump från Jennifers blogg.

Skärmdump från Jennifers blogg.

Och i dag har jag gästbloggat för Jennifers julkalender där jag skriver om öl – vad annat liksom? Så in på Jennifers blogg för att läsa hela inlägget!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »