fbpx

En romanscarf med egen text!

Jag brukar inte bli så ivrig på prylar och kläder med egen text/egen bild/etc – men nu! I ett av de senaste mejlen från NaNoWriMo tipsades om en scarf med egen text.

Bild: Litograph.

Bild: Litograph.

Det går alltså att välja vilken text en vill ha på scarfen, sammanlagt ryms ca 30 000 ord. Dessutom får en välja font och färg. Hur häftigt?! Jag blir ivrig bara av tanken att gå omkring med mina ord kring halsen. Ibland känns det ju som om ens text håller på att stryper en, så rätt så perfekt, haha!

Jag måste ju få en sådan här! Men nu undrar jag med vilken text. Kanske Vad heter ångest på spanska? Det är ju trots allt mina första blödande ord så det kunde vara fint. Men vilken färg? Vilken font? Så många val!

Vilken text skulle du trycka upp på en sådan scarf? Det finns också några klassiker om en inte kommer på något annat. Men varför inte texter från bloggen?

0

6 svar

    1. 😀 😀 😀 "Tyvärr" är comic sans inte en av fyra möjliga fonter, men annars ju! Eller …? 😀

    1. Jaaa! Ska definitivt beställa en! 🙂 Men som sagt, måste välja färg och font och sånt!

  1. Jag har ingen scarf, men t-shirt har jag köpt därifrån. Med Inferno, hela texten, mycket fint! Den gav jag mig i present när jag skrivit min andra roman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »