fbpx

Plötsligt oktober

Söndag den andra oktober och som vanligt undrar jag vad som hände med föregående månad? Eller jag vet ju, massvis med roligt program och ännu mer följer.

Om exakt tre månader sitter jag på ett flyg mot Buenos Aires och kommer att undra vart hösten försvann. Men nu är hösten här och jag har mycket roligt program att se fram emot. Att naturen sprakar i sina allra vackraste färger gör inget sämre. 

upload.jpg

upload.jpg

upload.jpg

upload.jpg

Minns ni uttrycket guldhösten som min kompis Ida myntade? Tror definitivt hon har rätt. Känns som att så många bitar kommer att falla på plats de kommande månaderna och ska bli så spännande att se vad som hänt om ett år. Jag har verkligen ingen aning.

Vad gör du om ett år?  

0

6 svar

    1. Jag vet, så himla fint nu. Speciellt när det för det mesta faktiskt är sol! 🙂

  1. Gillar också höstlöven, och lönnarna är fantastiska <3

    Faktum är att det känns spännande att tänka på hur det har gått för mig till nästa höst. Vad händer med bokmanuskriptet? Blir det ett till (provläsarna efterlyste en fortsättning)? Vad händer med mitt företag? Hur kommer det att kännas att gå PT-utbildningen? Orkar jag studera vid sidan om jobbet?… osv.

    1. Ja oj, du har också massvis med nytt på gång! Så spännande, vi får ta en check up om ett år och se var vi landat! 🙂

    1. Tack Jasmine! Alla är fotograferade med mobilen. 🙂 Lycka till med studierna, hoppas det blir både roligt och lärorikt! Själv ÄLSKADE jag studielivet (och studierna då, haha).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »