fbpx

Sommar x 3

Livet och bloggen är i sommartakt men jag tänkte att jag kunde passa på att tipsa om tre somriga och bra grejer som andra förhoppningsvis kan ha glädje av.

Ett: Raseborgs sommarteater. Förra veckan besökte jag teatern och såg Sound of Music. Så skrämmande hur aktuellt det temat är och vilken otroligt fin föreställning. Skådisarna sjunger jättebra, pjäsen är roligt och absolut sevärd. Det är väl inte så många föreställningar kvar så gäller att boka om du vill se den!

wp-1469104037246.jpgUtöver en bra pjäs får en njuta av vacker miljö. Men kom ihåg varma kläder, det blir kallt under kvällen!

Två: Robert Helenius sommarprat. Jag lyssnade på det i går och tycker det är bäst hittills. Så gripande och fint berättat. Lyssna! Överlag har jag tyckt om de flesta jag hört. Bra jobbat Radio Vega!

Tre: Världens bästa sommardryck. Mamma såg receptet förra veckan i Hufvudstadsbladet och vi testade under helgen när Malin och Jonas var på besök och efter det har jag bjudit både Pupi och Hanna på det. Så himla gott och enkelt. Blanda vattenmelon, jordgubbar, citronsaft och mynta i en blender/med en stavmixer och så är det klart!

wp-1469104005587.jpg

Har du några somriga tips? Berätta gärna!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »