fbpx

Hälsningar från Lund

För knappt två år sedan skickade jag iväg ett mejl till Charlotte där jag frågade om hon behövde en testläsare för sitt manus som i dag är den publicerade boken Middagsmörker. Till min stora glädje svarade Charlotte ja och nån månad senare fick jag läsa hennes manus för första gången och från den stunden visste jag att det skulle bli utgivet.

Vi träffades för första gången i fjol i Malmö och sedan på Författarkliniken i Stockholm. Nån gång i början av året frågade jag Charlotte om jag fick komma och hälsa på i deras hus i Lund och nu är jag här.

Det är alltid lite nervöst att bo hos en människa en inte känner så bra, men å andra sidan har Charlotte och jag haft rätt mycket kontakt och jag visste att det skulle bli bra. Och så har det varit. Har sällan känt mig lika välkommen som hemma hos Charlotte och hennes familj! Dessutom är det så otroligt vackert här, vill bara fotografera allt.

wp-1467706873835.jpg

lund2

lund1

wp-1467706847925.jpg

Visst är det fint här? Det finaste är ändå vänskapen med Charlotte. Så glad över allt fint som bloggen fört med sig! Har du träffat många via bloggen?

0

6 svar

  1. Jag har träffat över 70 personer via bloggen, helt fantastiskt <3 Och vissa av dem har jag blivit verkligt god vän med. För en vecka sen var jag på glassträff i Jakobstad med några av de trognaste, och i början av augusti ska delar av samma gäng träffas i Pargas 🙂

  2. Vackra Skåne :)Än så länge har bloggandet lett till noll träffar IRL. Gillar ändå att ingå i ett sammanhang där jag via inlägg och kommentarer får stort utbyte av det som skrivs. Verkligen toppen!

    1. Ja så himla fint att hitta likasinnade. Vad gjorde folk före internet?! Och visst var det otroligt vackert i Skåne, vill åka tillbaka så fort som möjligt. 🙂

    1. Hej Josef, tack för din kommentar! Det är alltid en märklig känsla att träffa nån ”live” som man bara skrivits med på en blogg/i ett forum men oftast resulterar det i jätteroliga träffar i och med att man ofta är intresserad av samma grejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »