fbpx

Örhängen i Ekenäs

I måndags gjorde mamma, pappa och jag en liten road trip till Ekenäs. Vi hade två ärenden. Dels skulle jag leverera örhängen till Popana och dels ville mamma och pappa sälja en gammal klocka de inte längre behövde.

Det var länge sedan jag varit i Ekenäs och blev än en gång förtjust i småstadslivet. Jag pratade automatiskt svenska överallt och det var så härligt att få höra lite västnyländska. Jag är ju en sucker för dialekter och västnyländskan klingar så fint tycker jag.

Vädret var jättefint, vi lunchade ute och avslutade med en glass. Nu ska ni som bor i trakterna se till att köpa upp alla örhängen jag levererade så jag får en orsak att snart komma på återbesök!

Roligt förresten att mina örhängen finns till salu i Decanter i Esbo, i Malins affär i Vasa och nu då på Popana i Ekenäs. Sakta men säkert erövrar jag världen, hehe!

wp-1464932893661.jpgSjukt god blåbärsglass!

0

7 svar

    1. Haha nä, håller mig nog inom Finlands gränser än så länge. Skulle vara rätt lång väg att åka på en dags road trip till Linköping. 😉

    1. Ja Ekenäs är verkligen gulligt och fint! Om jag nångång skulle få för mig att flytta från Helsingfors kunde Ekenäs vara ett bra ställe! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »