fbpx

Moderator von Kügelgen

I juni ska jag vara moderator för ett evenemang för första gången i mitt liv. Ser väldigt mycket fram emot det och tror att det ska bli både spännande och lärorikt. Lite nervös är jag eftersom eventet är på engelska, men jag tror det ska gå bra.

Evenemanget är riktat till unga entreprenörer och handlar om tidsanvändning för personer som nyligen startat eget. Hur ska en hinna både med jobbet och det personliga livet? Det är säkert nåt som många funderar på. Det är ett gratis evenemang så kom gärna och lyssna på talarna (och mig) om du är i Helsingfors den 16 juni.

Det roligaste ur min synvinkel är ändå presentationen om mig själv. Kolla nu så proffsig jag låter! Ibland borde en verkligen be någon annan beskriva en själv, då låter det genast mer självsäkert och liksom ”på riktigt”. Eller vad tycker du om den här beskrivningen?

Skärmavbild 2016-06-02 kl. 09.30.42

0

Ett svar

  1. […] gör nya grejer som vi är nervösa inför. Just nu är jag nervös inför mitt första uppdrag som moderator, men som Malin peppade mig på fb-chatten – jag får lita på att jag är en naturbegåvning. Det […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »