fbpx

Videoblogg!

Den här dagen trodde jag inte att skulle komma, men plötsligt har jag vloggat. Ämnet är naturligtvis örhängen. Lite om egna, men mest om örhängen jag köpt. Inspirationen kommer från Ellen som först uppmanade mig att skriva ett inlägg om min klädstil och sedan önskade sig ett inlägg om örhängen. Så här kommer 11 minuter (jag vet, alldeles för långt) om örhängen!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-vLkno_O_ig&w=854&h=480]

Passar samtidigt på att göra lite reklam för mina örhängen. Tänkte jag kör med en liten kampanj nu med tanke på vappen och studentfester. Två par för 20 euro (jag bjuder på postavgiften!) om du beställer via mejl på michaela@pinions.fi. Nedan några nya par (vissa finns bara i exakt ett par), men har massvis med olika. Ska försöka ladda upp bilder på Facebooksidan under helgen.

wp-1461259587191.jpg

0

3 svar

  1. Åh, jag är också inne på att börja videoblogga, men det är lite svårt eftersom jag har social fobi och inte riktigt vet hur jag ska göra :/ Vem skulle lyssna på mig liksom? Haha 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »