fbpx

Hej från München

Första flygetappen avklarad. Här i München ”plockar vi upp” Jan och hoppar snart på nästa flyg mot Barcelona. Måste bara blogga för att ge Lufthansa ett plus. Det var väldigt bra service på planet och det kändes nästan som på flyg för ungefär 10-15 år sen innan precis allt började kosta.
På flyget från Helsingfors fick jag en jättegod laxsmörgås (okej, jättegod för att vara gratis på flygplan). Men efter smörgåsen serverades vin, två gånger! Haha, så här lätt är det att göra mig glad. Fortsätter det så här kommer det att bli en perfekt semester. Känns förresten som att jag verkligen är i behov av några datorfria dagar. Happy fredag!

image

Exakt rätt örhängen för Barcelona eller hur?

0

2 svar

  1. Ha! Du åkte också med luftis! Vi åkte exakt samma via Muchen till Barca och jag var så lycklig över gratis kaffe på flygplatsen och gratis allting på själva planet. Kändes som en resa tillbaka i tiden. Så glad så glad! (låter som Ove Sundberg nu). Verkar som du hade en härlig tripp med liiiite bättre väder än vad vi hade. Skönt! Vårt väder var molnigt och semikallt första dagen men skärpte till sig lite dag två. Oh well. Man får väl åka tillbaka snart…via Munchen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »