fbpx

Vamos a Barcelona!

Om en timme ska jag stänga datorlocket och lämna datorn på bordet och själv ta mig mot flygplatsen för att senare i dag landa i Barcelona! Jag har inte varit där sedan sommaren 1999 då jag var där med mitt handbollslag för en turnering.

Den här gången blir det nog ingen handboll, däremot hoppas jag på mycket cava, tapas och sol. Och bra sällskap. Vi ska hänga där med Jan och Elisa och ser jättemycket fram emot att umgås med dem OCH att få vara i Spanien och förhoppningsvis få tala lite spanska fastän vi ska till Katalonien. Undrar faktiskt om man blir dissad för att tala spanska där eller är det okej när jag är turist?

Lite roligt förresten att Facebook påminde mig om det här minnet från åtta år sedan. I dag har jag ingen ångest för spanskan, kanske lite osäker eftersom det gått så länge sen jag pratat, men det brukar alltid lösa sig. Extra roligt att statusen nästan låter som titeln på mitt första manus – Vad heter ångest på spanska?

Skärmavbild 2016-04-15 kl. 09.14.31.png

Har du nåt jättebra Barcelonatips är det bara att hojta till i kommentarsfältet. Ska försöka mobilblogga mellan varven, bättre rapportering blir det säkert på Instagram där jag heter kuggekugge. Men nu, datorfri semesteeeer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så här såg jag ut för ett år sedan i Málaga när jag skulle försöka ta reda på när nästa tåg till Fuengirola åker.

0

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »