fbpx

Vinprovning!

Hej hej. Snabb rapport från Barcelona. Solen skiner, vi har ätit gott och framförallt druckit gott. Idag var vi på vinprovning till Pares Balta och det var både lärorikt och kul. Dessutom fick vi smaka på 6 viner i stället för utlovade 4. Blir säkert mer utgående beskrivning om själva besöket senare. Men här några bilder.
image

image

image

image

Nu har vi precis tagit en liten siesta och ska så småningom ta oss iväg för att äta lite tapas och hamburgare, så det går verkligen ingen nöd på oss. Glad lördag!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »