fbpx

Feedbackfesten

Det bjuder vi på i podden i dag. I nästan 47 minuter snackar Malin och jag om att ge och ta feedback. Om konstruktiv och inte så konstruktiv kritik. Om våra egna upplevelser kring feedback.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/258408702″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

För mig är feedback otroligt viktigt. När jag skriver blir jag snabbt blind för min text och ser inte det uppenbara som alla andra ser. Klichéer, upprepningar och andra onödigheter. Både testläsare och proffs har fått läsa mina texter och jag brukar oftast suga i mig alla kommentarer jag får. Jag håller nödvändigtvis inte med om allt, men jag lyssnar och funderar.

I dag ska jag sitta och skriva skriva skriva. Väldigt pepp faktiskt på mina karaktärer och allt som pågår i deras liv. Post-it-lapparna har fått komma fram igen, men mer om det senare. Hoppas du fått en fin start på veckan!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »